Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Door welke bril kijk jij?

  15 augustus 2018 • Geen categorie

  blog_brilDe uitdrukking ‘de wereld door een roze bril zien’ kennen we allemaal… dan ziet alles er rooskleurig uit. Maar eigenlijk hebben we continu brillen op die bepalen hoe we mensen en situaties om ons heen ervaren, en die brillen hebben enorme invloed op ons humeur. Wat dacht je van de brillen ‘ik wordt niet serieus genomen’, ‘mensen proberen me een hak te zetten’, of ‘ik moet ook alles alleen doen’. En zo zijn er nog tal van brillen die je waarneming beïnvloeden. Ze zorgen voor een tunnelvisie…. je ziet enkel nog wat je wilt zien. Door welke bril kijk jij? Gelukkig zijn er manieren om je bewust te worden van die brillen, en ze stukken minder bepalend te laten zijn… Dat geeft ruimte en rust in jezelf en is een stuk leuker voor je omgeving ; ) Wil je meer weten? Mail me dan via info@vanuitessentie.nl.


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Menu Title