Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Over Annemiek


  overVanuit essentie is in 2007 opgericht door drs. Annemiek van Wijnbergen (1972).”Door mijn interesse in bewustwording ontstond de wens voor het oprichten van een praktijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na mijn universitaire studie Bedrijfscommunicatie heb ik jarenlang gewerkt als marketing communicatie manager. Boeiend en vol afwisseling maar ik merkte dat ik vooral energie kreeg van het adviseren en begeleiden van anderen. Ik besloot me hierop te richten en volgde verschillende opleidingen, waaronder de opleiding tot Polyenergetisch (integratief) therapeut, Professioneel coach, TSI Consultant voor de (DISC) gedrag- en drijfverenanalyses, de Focus Post-HBO Loopbaancoach opleiding, wandelcoach, ACT (Acceptance & Commitment Therapy), de jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen bij Hylke Bonnema (1-op-1 systemisch werk),  Touch of Matrix, en de Medische en Psychosociale Basiskennis. Samen met diverse cursussen op het gebied van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, therapeutische bijscholing, HSP (hoog sensitiviteit), meditatie en intuïtief werk zorgt dit ervoor dat ik een breed scala aan werkzame technieken kan inzetten, specifiek toegespitst op de persoon en het thema.

  Organisaties kunnen mij inhuren als coach voor hun leidinggevenden en medewerkers. Daarnaast bied ik begeleiding aan zzp’ers en particulieren.

  In mijn begeleiding staan betrokkenheid, helderheid en integriteit centraal. Er ontstaat een sfeer waarin je je leerproces onder ogen kunt zien en de stap durft te zetten naar persoonlijke en/of professionele groei. Het begeleiden van dit proces doe ik met veel plezier. Ik heb bewondering voor de transformatiekracht die we in ons hebben, zodra er bewust voor gekozen wordt!”

  Neem contact op

  Menu Title