Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Coaching in organisaties


  In organisaties is behoefte aan de juiste persoon op de juiste plek. Directieleden, bestuurders, managers, medewerkers, toezichthouders en commissarissen wiens competenties, communicatiestijl, innerlijke drijfveren en persoonlijkheid aansluiten op de functie die ze uitoefenen. Die zich verbonden voelen met de organisatie waarvoor ze werken.

  De aanleiding voor coaching kan vanuit verschillende doelstellingen ontstaan:

  • “Als manager heb ik behoefte aan een coachtraject gericht op mijn leiderschapskwaliteiten”
  • “Ik heb te weinig draagvlak, waar ligt dat aan en hoe kan ik dit verbeteren?”
  • ”Hoe kan ik de onderlinge samenwerking in ons team of afdeling verbeteren?”
  • “Hoe kunnen we de talenten van onze mensen doelgerichter inzetten?”

  Aanpak

  Vanuit mijn hoedanigheid als coach en TTI Success Insights Consultant bied ik coachtrajecten gericht op professionele ontwikkeling binnen organisaties.  Daarbij maak ik gebruik van coachtechnieken en reflectie opdrachten. Hierdoor komen zowel ratio, gevoel als onbewuste aspecten aan bod. Enkele voorbeelden:

  • De TSI Gedraganalyse (DISC)  en Drijfveren analyse: dit zijn objectieve assessments die inzicht geven in de gedragsstijl die bij iemand past, de manier van communiceren, waar men goed in is, waar men energie van krijgt en voldoening uit haalt
  • NLP, oplossingsgerichte gestructureerde gespreksvoering, systemisch werk (opstellingen)

  Elk traject bij coaching in organisaties is maatwerk. Kijk voor voorbeelden van specifieke thema’s op één van de sub pagina’s: Executive coachingLife coaching en Assessments.

  Neem contact op

  Menu Title