Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Loopbaancoaching


  De juiste persoon op de juiste plek

  Tijdens een inspirerend, richtinggevend loopbaantraject staan we stil bij de vraag of je op de juiste plek zit: is er een match tussen je talenten, de dingen die je écht belangrijk vindt en je huidige werk.

  De zoektocht naar de juiste invulling van je baan is een verrassende reis van binnen naar buiten. In een op maat gemaakt programma gaan we aan de slag met de vragen ‘wie ben ik”, ‘wat kan ik, en ‘wat wil ik’.loopbaan

  • Inzicht in kwaliteiten en vaardigheden – wat gaat jou heel makkelijk af?
  • Inzicht in innerlijke drijfveren – waar wordt je enthousiast en blij van?
  • Advies over het verhogen van persoonlijke effectiviteit
  • Bewustwording van belemmerende overtuigingen en weerstanden
  • Opdrachten die je helpen inzicht te krijgen en constructieve stappen te zetten

  Loopbaancoaching geeft een nieuw perspectief

  Door loopbaancoaching krijg je helder waar jij goed in bent, wat je motiveert (of juist niet) en hoe je dit vertaalt naar concrete stappen binnen je huidige functie of naar een nieuw loopbaanperspectief. Dit traject is in te zetten bij loopbaanbegeleiding, keuzebegeleiding en loopbaancounseling. Een DISC gedragsanalyse en/of drijfverenanalyse kan onderdeel uitmaken van je traject. Deze assessments geven een helder beeld van je talenten en innerlijke motivatoren in een werkomgeving.

  N.B. Bovenstaande coaching richt zich specifiek op loopbaanbegeleiding. Dit betreft in principe geen outplacement of re-integratie 2e spoor. Beroepsoriëntatie assessments en sollicitatietraining vallen niet onder de begeleiding. 

  Meer weten?

  Neem contact op

  Menu Title