Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Testimonials

  Ik sta weer aan het roer van mijn eigen leven!

  Naar aanleiding van een extern assessment werd ik doorverwezen naar Annemiek. Dit omdat: mijn oude wonden uit het verleden nog moesten helen; ik om moest leren gaan met mijn hoogsensitiviteit; en ik moest onderzoeken wat ik belangrijk vind in mijn (werkzame) leven. De begeleiding van Annemiek heb ik als erg prettig ervaren! Per thema zijn we aan de slag gegaan. Allereerst kon ik mijn verhaal bij Annemiek kwijt. Hieruit bleek dat ik het gevoel had dat ik niet aan het roer van mijn eigen leven stond. Door haar reflecterende vragen kreeg steeds meer zelfinzicht. Vervolgens liet ze mij hier praktisch mee aan de slag gaan. Zo kon ik de handvaten die mij aangereikt werden in de praktijk toepassen. Door de sessies weet ik wie ik ben en waar ik voor sta. Eigenlijk kan ik nu zeggen dat weer aan het roer van mijn eigen leven sta! Hartelijk dank voor deze waardevolle sessies!

  M.H.

  Ik kan signalen van overprikkeling beter herkennen en ze verminderen

  Ik kwam bij je om wat gebeurtenissen te verwerken, handvatten te krijgen voor meer me-time en hoogsensitiviteit en te kijken waar de buikpijn die ik destijds had vandaan kwam. Je hebt tijdens de sessies een hele fijne, rustige uitstraling, waardoor ik mij vrijwel meteen op mijn gemak voelde en mijn verhaal durfde te delen. We hebben verschillende oefeningen gedaan, waaronder een opstelling en visualisatie, dit vond ik prettig. De sessies hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik bijna geen buikpijn/misselijkheid meer ervaar (en weet waar het vandaan komt), meer me-time neem en gebeurtenissen beter kan relativeren en minder in het ‘’drama’’ ga zitten. Ik kan daarnaast signalen van overprikkeling beter herkennen en ervoor zorgen dat het minder wordt. Kortom: de sessies hebben mij erg veel gebracht! Dank je wel daarvoor!

  Linda

  Ik kan nu vanuit mijn hoogsensitiviteit goed communiceren

  Annemiek heeft mij met haar fijne sessies geholpen om mezelf te versterken in het goed communiceren als je hoogsensitief bent. Tijdens de leerzame gesprekken, heb ik mezelf weten te verrijken en geleerd dingen los te laten. Annemiek is een lieve vrouw, waarbij je je op je gemak voelt. De sessies heb ik als super fijn en leerzaam ervaren, waar ik haar heel dankbaar voor ben.

  Astrid

  Ik weet nu beter waar ik voor sta, hoe ik verder wil en kan zowel privé als werk gerelateerd.

  Ik heb de begeleiding als heel fijn ervaren. Tijdens de sessies, had jij altijd een luisterend oor en had echt het idee dat je mij en mijn situatie begreep. Je vraagt door om de situatie helder te krijgen, stelt verhelderende, inzicht gevende vragen en je nuchtere kijk op zaken vond ik ook heel prettig. Ik heb door de sessies bij jou meer zelfinzicht gekregen. Iets waar ik naar op zoek was. De manier van werken d.m.v. kaartjes en opstelling vond ik heel fijn en prettig. Niet zweverig, maar zeer praktisch, bruikbaar en geeft stof tot nadenken. Ik weet nu beter waar ik voor sta, welke waardes voor mij belangrijk zijn en hoe ik verder wil en kan zowel privé als werk gerelateerd. De tips, uitspraken en handvatten die jij me hebt gegeven, zijn helpend en geven mij richting en houvast en pas ik nog steeds toe wanneer nodig. Zo fijn!

  L.R.

  I am now in a very different place in my head and in my life thanks to her help

  I came to Annemiek at a very low point and in a very dark place within myself and did not realise just how bad until several sessions later. With a full head of the many things going on in my life and in an extreme insecure state. I had convinced myself of an unimaginable number of irrational thoughts that were taking over my daily life and couldn’t deal with it anymore. I came across Annemiek through a friend. From the first moment I felt very comfortable and safe. I was given the space to tell my story, without knowing where and how to start, she asked all the right questions, which often makes you think about how things come about. Using calming technics and looking back over my life experiences that had bought me to this point in my life, and to see how this all started made me realise I had been thinking/dealing with these issues for (far too) many years and it was time to stop, with her help and guidance, we have achieved this. I cannot thank her enough.

  Annemiek is professional in everything; and what is more wonderful is that the sessions were done in English, such a relief to be able to converse in my native language on such topics/issues. Although there were sometimes several weeks between my sessions, she knew exactly what we had talked about last time. That gave an enormous sense of personal attention.

  I find her a calm, sweet and warm person. In addition, Annemiek is also clear about what she can offer, how she can help, etc. Annemiek guides you in this. After 7 sessions we will stop the guidance for the time being. Annemiek expressed that she is confident and proud of all that I have learned and that I can apply the technics I have learnt from her and can continue with this. I am gaining this confidence in myself daily. I often hear Annemiek’s voice in my head and this is very calming and extremely helpful.  I am now in a very different place in my head and in my life thanks to her help. I also have more peace of mind regarding my issues. I can look at it differently and no longer have panic attacks about the world around me. I am confident that from now on, I will be okay. I am so grateful to Annemiek for her guidance and am assured that when (if) needed, she is a phone call/appointment away.

  I would recommend Annemiek in a heartbeat.

  Juliet

  Ik heb meer innerlijke rust weten te bereiken en stappen in mijn leven gezet die hiervoor ondenkbaar waren

  Ik voelde mij prettig en veilig tijdens onze sessies waardoor ik zelf ook dapper kon zijn en steeds een laag dieper in mijzelf kon komen. Ik vond de afstand nabijheid goed afgestemd, ze had oog voor mij en wat er bij mij afspeelde, ik voelde mij gesteund. Het leek op een dans in het aftasten naar de weg. Annemiek’s houding was nieuwsgierig, luisterend en inzichtgevend.
  Ik kreeg inzichten die ik zelf door reflectie of gesprekstherapie nooit had kunnen behalen. De kracht van opstellingen heb ik als bijzonder en bijna magisch ervaren. Hierdoor heb ik emoties en patronen ontdekt binnen mijzelf waar ik totaal niet bij stil heb gestaan. Hierdoor heb ik meer innerlijke rust weten te bereiken en stappen in mijnleven gezet die hiervoor ondenkbaar waren.
  Mijn doelen zijn deels bereikt, ik merk dat het gevoel van innerlijke rust aan het verdwijnen is. Maar wat ik wel heb is dat ik weet dat ik vertrouwen heb in mijzelf en dat het weer goed kan komen. Dat geeft mij kracht om soms wel moeilijke keuzes te maken. Dus mijn enorme dank hiervoor!

  Tatiana S.

  Ik heb oud zeer verwerkt en leren omgaan met mijn hoog gevoeligheid. Dat geeft enorm veel rust. Ik voel me een ander (beter) mens!! 

  Toen ik de foto van Annemiek op haar website tegen kwam voelde het meteen goed. Wat een mooi en zachtaardig en vriendelijke uitstraling heeft ze!! Ik belde voor een kennismaking. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij mijn eerste afspraak.
  Normaal praat ik niet direct over wat er in mijn hoofd omgaat, maar bij haar ging het gewoon automatisch, ze gaf me het gevoel dat het oké is wat je denkt, en je hoeft je er niet voor te schamen. Dit deed ik namelijk altijd wel. Ze heeft me in alles enorm geholpen, ik heb rust gevonden in mezelf!! Ze leerde me dat ik mag zijn wie ik ben, beter naar mezelf te kijken, en dat ik lief mag zijn voor mezelf. Ik hoef mezelf niet te veranderen. Dat sommige mensen gewoon niet bij je passen is oké!! En dat voelt enorm bevrijdend!! (Ik was inmiddels aanpassingsmoe geworden.) Ook leren omgaan met mijn hoog gevoeligheid, geeft enorm veel rust.En oud zeer verwerken daar heeft ze me ook enorm mee geholpen. Ik voel me een ander (beter) mens!! Ben vrolijk, en geniet, en doe alleen de dingen waarbij ik me goed voel!Dit alles komt doordat Annemiek mij zulke mooie inzichten heeft gegeven!! Soms waren de sessies heel emotioneel, maar ook waren er momenten dat ik heel hard moest lachen, om de humor die ze heeft. Omdat ik goed kan beeld denken kom ik met enige regelmaat de humoristische opmerkingen van Annemiek tegen, in een situatie waarbij ik me ongemakkelijk voel, hierdoor kan ik er om lachen, in plaats van, dat ik last heb van de situatie
  Ik heb eigenlijk ook altijd de geschreven briefjes van haar op zak, deze zijn erg helpend, deze kreeg ik tijdens onze afspraken, en helpen mij als ik een wat mindere dag heb. Ook beluister ik met vrije regelmaat de soundclouds (ademhalingsoefeningen) die ik van haar heb gekregen, door alleen deze al te beluisteren, en haar rustige stem te horen, voel ik me erna altijd rustig!!
  Ik ben haar zeer dankbaar voor al haar hulp! Haar werkwijze is enorm fijn en prettig!! En ik ben heel blij dat ik haar heb ontmoet.

  Diana

  Ik stop mijn gevoelens niet langer weg, en heb er vertrouwen in dat het wel goed komt, welk pad ik ook kies

  Ik kwam bij Annemiek terecht met een vol hoofd en meerdere dilemma’s waar ik voor stond. Al tijden zat mijn emmer te vol. Mijn gevoelens stopte ik weg, totdat het niet meer ging…. Via een vriendin kwam ik bij Annemiek terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar, gehoord en gesteund. Ik kreeg de ruimte om mijn verhaal te doen, ze stelde de juiste vragen, waardoor je vaak zelf al nadenkt over hoe dingen komen. Door metaforen te gebruiken werden dingen helder, maar bleven haar opmerkingen ook hangen. Het allereerste wat ik leerde, was dat ik een strandbal (mijn gevoelens) onder water aan het duwen was. Dat kost veel energie en op een gegeven moment hou je dat niet meer. Dat was inderdaad wat ik de afgelopen periode had gedaan. Voor mij een enorme eyeopener.

  In alles kan je merken dat Annemiek professioneel is; ze weet waar ze het over heeft. Ook blijft ze zichzelf ontwikkelen. Al zaten er wel eens meerdere weken tussen mijn sessies, ze wist precies waar we het de vorige keer over hadden gehad. Die betrokkenheid voelde heel goed. Ook straalt Annemiek rust uit. Ik vind haar een lief en warm persoon. Daarnaast is Annemiek ook duidelijk over wat ze kan bieden, hoe ze kan helpen, e.d.

  Wat mij heel goed heeft geholpen, zijn de inzichten die ik heb gekregen doordat ze dingen op bladen uitschreef (opstellingen). Door hier op te staan, te voelen wat voor emoties hierbij opkwamen, kreeg ik inzicht. Wat er in deze opstellingen naar voren komt, komt uit jezelf. Annemiek begeleidt je hierbij. Na 9 sessies gaan we voorlopig stoppen met de begeleiding. Annemiek straalde uit dat ze vertrouwen heeft dat ik veel geleerd heb en hiermee verder kan. Dit vertrouwen krijg ik zelf ook steeds meer. Annemiek haar stem hoor ik regelmatig in mijn hoofd. Alles wat ik geleerd heb, pas ik toe. Mijn hoofd zit veel minder vol en als die wel weer eens volloopt, weet ik beter hoe dit komt en wat ik kan doen. Ook wat betreft mijn dilemma’s heb ik meer rust gekregen. Ik kan er anders naar kijken. Dat betekent nog niet dat ik al beslissingen heb genomen, maar ik pieker er veel minder over. Ik heb er vertrouwen in dat het goedkomt, welk pad ik ook kies. Ik ben Annemiek dankbaar voor haar begeleiding. Ik weet zeker dat ik geen drempel zou voelen om haar in de toekomst nog eens te benaderen, wanneer er iets zou zijn.

  M. v.d. V.

  Het traject was voor mij prettig en duidelijk. Annemiek wist precies de vinger op de zere plek te leggen zodat we/ik vlot konden doorpakken. Elke sessie stemde ze met mij af waar ik het over wilde hebben en hield daarbij mijn doelen in de gaten. Ze weet op een prettige en milde manier een spiegel voor te houden. Professionaliteit, humor en betrokkenheid vind ik heel erg sprekend voor haar manier van begeleiden.  Ook hield zij erg rekening met mijn HSP en belde mij zelfs een keer op om de afspraak eventueel te verzetten omdat er in de buurt geluidsoverlast was ivm een verbouwing.

  Zij weet goed aan te sluiten bij wat ik nodig heb.  Ook de verschillende werkvormen spraken mij aan. Na 5 sessies heb ik besloten even pas op de plaats te maken en te kijken hoe ik er voor sta. Doordat het traject zoveel positiefs opleverde ben ik meerdere dingen gaan oppakken. Ik ben dus heel positief over Annemiek. Ze heeft mij in een lastige periode van mijn leven weer op het goede spoor weten te zetten. Ik gun iedereen een Annemiek in zijn/haar leven : ).

  Sylvia

  Ik liep vast en Annemiek was in staat om heel snel, op een heel fijne manier, mij een helder overzicht te geven over de situatie. Ze stelde prikkelende vragen waardoor ik in staat was heel eerlijk te kijken naar mijn eigen inbreng. De begeleiding van Annemiek is een heel fijne combinatie van helder overzicht en inzicht in de diepere onderstroom van ons wezen. Helder weten en diep voelen brachten mij naar mijn essentie en gaven mij de ruimte om weer geheel bij mijzelf te zijn en voluit het leven aan te kijken. Dankjewel Annemiek!

  M. v.d. W

  Menu Title