Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Coaching


  Werken en leven vanuit bezieling en authenticiteit

  shutterstock_1329517_LRSpreekt jou dit aan? Dat je enthousiast en betrokken in het leven staat. Dat je volledig jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf haalt. Zowel op je werk als privé. Haalbaar? Jazeker! Coaching maakt je bewust van je talenten en mogelijkheden.

  Een of meerdere coach sessies kunnen ingezet worden in het kader van loopbaanbegeleiding, life coaching of coaching in organisaties. We gaan aan de slag met specifieke coachvragen, gericht op bijvoorbeeld persoonlijke effectiviteit, de balans tussen werk en privé, stressklachten, burn-out (preventie), en communicatiedynamiek. Daarbij maak ik gebruik van inspirerende werkvormen en opdrachten die je inzicht geven, motiveren en enthousiast maken om nieuwe stappen te zetten. N.B. coach sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars: dat geldt enkel voor therapeutische begeleiding.

  In de sessies wordt gebruik gemaakt van effectieve technieken, ervaringsgerichte werkvormen en opdrachten, zodat zowel ratio, gevoel en onbewuste aspecten aan bod komen. Denk daarbij aan NLP, ACT, gestructureerde gespreksvoering en familie- en systeemopstellingen.

  Elk traject is maatwerk. Kijk voor voorbeelden van specifieke thema’s op één van de sub pagina’s: Loopbaancoaching, Life coaching, Coaching in organisatiesExecutive coaching,  en Assessments.

  Wil je meer weten of een afspraak maken?

  Neem contact op

  Menu Title