Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Meditatie


  Anders waarnemen

  De vorm van meditatie die ik aanbied is een training in innerlijk voelen. Door het aandachtig doorvoelen en beschrijven van fysieke gewaarwordingen en emoties, ruim je stap voor stap blokkades en belemmeringen in jezelf op.  In 1-op-1 sessies, die zowel face-to-face als telefonisch kunnen plaatsvinden leer je liefdevol, neutraal waarnemen.

  Ons denken helpt ons in het dagelijks leven bij alles wat we doen. Maar het kan ons ook enorm in de weg zitten. Door belemmerende overtuigingen, oftewel door beperkende en/of negatieve gedachten over anderen of onszelf. Het denken gaat dan met ons aan de haal, waardoor we niet goed kunnen waarnemen wat er werkelijk speelt. We zien alles wat er gebeurd door een bepaalde – vaak negatieve – bril. Wat dacht je van de brillen ‘ik wordt niet serieus genomen’, ‘mensen proberen me een hak te zetten’, of ‘ik moet ook alles alleen doen’. En zo zijn er nog allerlei brillen die je waarneming kunnen beïnvloeden. Ze zorgen voor een tunnelvisie…. je ziet enkel nog wat je wilt zien.

  Deze meditatietraining leert je stap voor stap om je bewust te worden van die brillen, en ze stukken minder bepalend te laten zijn. Dat geeft ruimte en rust in jezelf, en je voelt je vrijer in je doen en laten.

  Meer weten?

  Neem contact op

  Menu Title