Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Therapie


  Ruimte maken voor verandering

  Wil je je niet langer laten leiden door beperkende gedachten? Heb je last van vage lichamelijke klachten? Ben je hoogsensitief (HSP) en heb je het daar moeilijk mee?  Of sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en twijfel je aan de volgende stap? Heb je behoefte aan het oplossen van problemen of het verwerken van gebeurtenissen uit het verleden? Therapie kan je daarbij ondersteunen.

  Het kan zijn dat je in een fase zit waarin je geblokkeerd lijkt te zijn. Alles wat eerst zo duidelijk was lijkt nu niet meer te werken. Je vraagt je af wie je bent, waarom je je op een manier gedraagt die niet constructief is. Je zit niet lekker in je vel, en dit heeft een ongewenste uitwerking op je zelfbeeld, je gezondheid, je privéleven en/of je werk. Wil je hiermee aan de slag, zodat je weer plezier krijgt in je leven?

  Thema’s die o.a. aan bod kunnen komen:shutterstock_8880766_LR

  • Onzekerheid
  • Emotionele problemen
  • Vage lichamelijke klachten
  • Negatieve ervaringen verwerken
  • Beter leren omgaan met hooggevoeligheid (HSP)
  • Leren (h)erkennen en uiten van emoties en gevoelens
  • Begeleiding bij moeilijke keuzes (dilemma’s)
  • Balans tussen werk en privé
  • Beter in je kracht staan
  • Meer (zelf)vertrouwen
  • Zingeving

  Als integratief therapeut voor volwassenen maak ik gebruik van een aantal werkvormen zoals gestructureerde gespreksvoering, NLP, systemisch werk (1-op-1 opstellingen), ACT, visualisaties  en energetisch werk.

  Therapie vergoeding

  Het tarief voor een sessie van 75 minuten is 95,-. Een systemische opstelling duurt veelal langer dan 75 minuten. Daarom wordt bij een sessie met een opstelling – bij uitloop na 75 minuten – EUR 15,- per aanvullend kwartier gerekend. Het is mogelijk dat je in aanmerking komt voor een volledige of gedeeltelijke vergoeding van het sessie tarief wegens mijn registratie bij de Vereniging van Integraal Therapeuten. Je kunt dit bij je zorgverzekeraar navragen. De therapie valt onder psychosociale therapie / alternatieve therapie en/of natuurgeneeskunde.

  Via deze link kun je checken hoe het zit met (gedeeltelijke) vergoedingen voor psychosociale therapie in 2024: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie.  Advies: check voor de exacte vergoedingen de polisvoorwaarden en/of neem contact op me je zorgverzekeraar.

  Aangesloten bij de beroepsvereniging VIT: Vereniging van Integraal Therapeuten.  Ik ben HBO Registertherapeut BCZ®, aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ.
  AGB zorgverlenerscode: 90035813. AGB praktijkcode: 90014675.
  Landelijke prestatiecode: 24504 – behandeling overige psychosociale therapie

                           

  In navolging van de wet Wkkgz ben ik als integratieve volwassenen therapeut aangesloten bij geschillencommissie SCAG (de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan hoop ik dat we er samen uitkomen. Indien dit niet het geval zou zijn, kun je contact opnemen met de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT): dan wordt je in contact gebracht met een klachtenfunctionaris. Voor mijn werk als zorgaanbieder heb ik het tuchtrecht geregeld via het TCZ, het Tuchtrecht Complementaire Zorg. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister RBCZ.

  Heb je behoefte aan therapeutische begeleiding?

  Herken je je hulpvraag in bovengenoemde thema’s of heb je een andere hulpvraag waarbij therapeutische begeleiding gewenst is? Neem dan gerust contact met me op. Je bent van harte welkom!

  Op de pagina Werkwijze vind je meer informatie over de therapeutische sessies.

  Wil je je aanmelden voor een intake?

  Neem contact op

  Menu Title