Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Tatiana S.

  25 augustus 2020 •

  Ik heb meer innerlijke rust weten te bereiken en stappen in mijn leven gezet die hiervoor ondenkbaar waren

  Ik voelde mij prettig en veilig tijdens onze sessies waardoor ik zelf ook dapper kon zijn en steeds een laag dieper in mijzelf kon komen. Ik vond de afstand nabijheid goed afgestemd, ze had oog voor mij en wat er bij mij afspeelde, ik voelde mij gesteund. Het leek op een dans in het aftasten naar de weg. Annemiek’s houding was nieuwsgierig, luisterend en inzichtgevend.
  Ik kreeg inzichten die ik zelf door reflectie of gesprekstherapie nooit had kunnen behalen. De kracht van opstellingen heb ik als bijzonder en bijna magisch ervaren. Hierdoor heb ik emoties en patronen ontdekt binnen mijzelf waar ik totaal niet bij stil heb gestaan. Hierdoor heb ik meer innerlijke rust weten te bereiken en stappen in mijnleven gezet die hiervoor ondenkbaar waren.
  Mijn doelen zijn deels bereikt, ik merk dat het gevoel van innerlijke rust aan het verdwijnen is. Maar wat ik wel heb is dat ik weet dat ik vertrouwen heb in mijzelf en dat het weer goed kan komen. Dat geeft mij kracht om soms wel moeilijke keuzes te maken. Dus mijn enorme dank hiervoor!


  Menu Title