Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  M. v.d. V.

  25 mei 2020 •

  Ik stop mijn gevoelens niet langer weg, en heb er vertrouwen in dat het wel goed komt, welk pad ik ook kies

  Ik kwam bij Annemiek terecht met een vol hoofd en meerdere dilemma’s waar ik voor stond. Al tijden zat mijn emmer te vol. Mijn gevoelens stopte ik weg, totdat het niet meer ging…. Via een vriendin kwam ik bij Annemiek terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar, gehoord en gesteund. Ik kreeg de ruimte om mijn verhaal te doen, ze stelde de juiste vragen, waardoor je vaak zelf al nadenkt over hoe dingen komen. Door metaforen te gebruiken werden dingen helder, maar bleven haar opmerkingen ook hangen. Het allereerste wat ik leerde, was dat ik een strandbal (mijn gevoelens) onder water aan het duwen was. Dat kost veel energie en op een gegeven moment hou je dat niet meer. Dat was inderdaad wat ik de afgelopen periode had gedaan. Voor mij een enorme eyeopener.

  In alles kan je merken dat Annemiek professioneel is; ze weet waar ze het over heeft. Ook blijft ze zichzelf ontwikkelen. Al zaten er wel eens meerdere weken tussen mijn sessies, ze wist precies waar we het de vorige keer over hadden gehad. Die betrokkenheid voelde heel goed. Ook straalt Annemiek rust uit. Ik vind haar een lief en warm persoon. Daarnaast is Annemiek ook duidelijk over wat ze kan bieden, hoe ze kan helpen, e.d.

  Wat mij heel goed heeft geholpen, zijn de inzichten die ik heb gekregen doordat ze dingen op bladen uitschreef (opstellingen). Door hier op te staan, te voelen wat voor emoties hierbij opkwamen, kreeg ik inzicht. Wat er in deze opstellingen naar voren komt, komt uit jezelf. Annemiek begeleidt je hierbij. Na 9 sessies gaan we voorlopig stoppen met de begeleiding. Annemiek straalde uit dat ze vertrouwen heeft dat ik veel geleerd heb en hiermee verder kan. Dit vertrouwen krijg ik zelf ook steeds meer. Annemiek haar stem hoor ik regelmatig in mijn hoofd. Alles wat ik geleerd heb, pas ik toe. Mijn hoofd zit veel minder vol en als die wel weer eens volloopt, weet ik beter hoe dit komt en wat ik kan doen. Ook wat betreft mijn dilemma’s heb ik meer rust gekregen. Ik kan er anders naar kijken. Dat betekent nog niet dat ik al beslissingen heb genomen, maar ik pieker er veel minder over. Ik heb er vertrouwen in dat het goedkomt, welk pad ik ook kies. Ik ben Annemiek dankbaar voor haar begeleiding. Ik weet zeker dat ik geen drempel zou voelen om haar in de toekomst nog eens te benaderen, wanneer er iets zou zijn.


  Menu Title