Ja, ik meld me aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

  Diana

  25 augustus 2020 •

  Ik heb oud zeer verwerkt en leren omgaan met mijn hoog gevoeligheid. Dat geeft enorm veel rust. Ik voel me een ander (beter) mens!! 

  Toen ik de foto van Annemiek op haar website tegen kwam voelde het meteen goed. Wat een mooi en zachtaardig en vriendelijke uitstraling heeft ze!! Ik belde voor een kennismaking. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij mijn eerste afspraak.
  Normaal praat ik niet direct over wat er in mijn hoofd omgaat, maar bij haar ging het gewoon automatisch, ze gaf me het gevoel dat het oké is wat je denkt, en je hoeft je er niet voor te schamen. Dit deed ik namelijk altijd wel. Ze heeft me in alles enorm geholpen, ik heb rust gevonden in mezelf!! Ze leerde me dat ik mag zijn wie ik ben, beter naar mezelf te kijken, en dat ik lief mag zijn voor mezelf. Ik hoef mezelf niet te veranderen. Dat sommige mensen gewoon niet bij je passen is oké!! En dat voelt enorm bevrijdend!! (Ik was inmiddels aanpassingsmoe geworden.) Ook leren omgaan met mijn hoog gevoeligheid, geeft enorm veel rust.En oud zeer verwerken daar heeft ze me ook enorm mee geholpen. Ik voel me een ander (beter) mens!! Ben vrolijk, en geniet, en doe alleen de dingen waarbij ik me goed voel!Dit alles komt doordat Annemiek mij zulke mooie inzichten heeft gegeven!! Soms waren de sessies heel emotioneel, maar ook waren er momenten dat ik heel hard moest lachen, om de humor die ze heeft. Omdat ik goed kan beeld denken kom ik met enige regelmaat de humoristische opmerkingen van Annemiek tegen, in een situatie waarbij ik me ongemakkelijk voel, hierdoor kan ik er om lachen, in plaats van, dat ik last heb van de situatie
  Ik heb eigenlijk ook altijd de geschreven briefjes van haar op zak, deze zijn erg helpend, deze kreeg ik tijdens onze afspraken, en helpen mij als ik een wat mindere dag heb. Ook beluister ik met vrije regelmaat de soundclouds (ademhalingsoefeningen) die ik van haar heb gekregen, door alleen deze al te beluisteren, en haar rustige stem te horen, voel ik me erna altijd rustig!!
  Ik ben haar zeer dankbaar voor al haar hulp! Haar werkwijze is enorm fijn en prettig!! En ik ben heel blij dat ik haar heb ontmoet.


  Menu Title